MetaTrader 5 Mobile Trading
Търговия навсякъде по света от вашия смартфон или таблет

Приложението MetaTrader 5 за вашето iPhone, iPAD или Android мобилно устройство ви позволява да търгувате Форекс, акции, фючърси и CFDта по всяко време и навсякъде. Инсталирането на MetaTrader 5 за iOS или Android на вашия смартфон или таблет ви позволява да бъдете информирани за финансовите пазари и да извършвате търговски операции 24 часа в денонощието. Всичко, което се изисква за успешна търговия сега се побира в ръката ви!

MetaTrader 5 Mobile поддържа два вида системи за осчетоводяване на позициите (нетиране и хеджиране), характеристиките на Market Depth и всички видове търговски поръчки. Мобилното приложение дава възможност за професионален технически анализ чрез вграден набор от индикатори и аналитични обекти. Сега с MetaTrader 5 Mobile можете да контролирате акаунта си, да следите историята на сделките си, да купувате и продавате валути и ценни книжа само с едно докосване!

 

Приложението за MetaTrader 5 може да се инсталира на всеки iOS и Android смартфон или таблет. Мулти-активната платформа за търговия на Forex и капиталовите пазари в момента се побира в джоба ви. Вземете това приложение с вас, където и да отидете!